0528-353542 info@dereigerstay.nl

Lunch en Diner Arrangementen

Tijdens uw verblijf in onze Bed and Breakfast is het ontbijt standaard bij de overnachting inbegrepen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van diverse lunch- en diner arrangementen.

Lunch arrangement
Wij serveren diverse luxe belegde broodjes met onder andere bijvoorbeeld vleeswaren, salades en Franse kazen of een uitsmijter of een tosti. Een lunch wordt compleet gemaakt met divers fruit en een karaf melk of verse jus.

Zolang het weer het toelaat serveren wij deze natuurlijk in onze tuin en anders in de lounge hoek bij het zwembad.

Diner arrangement
Wij serveren aan het eind van de middag graag voor u een High Tea of een Tapas diner.

De High Tea bestaat uit een verscheidenheid van zoete en hartige hapjes veelal door onszelf vers klaargemaakt. Bij de High Tea serveren wij koffie, thee of verse jus.

Het Tapas diner bestaat onder andere uit een verscheidenheid van warme en koude kleine vlees en vis gerechtjes aangevuld met onder andere brood, salades en kaas veelal door onszelf vers klaargemaakt. Bij het Tapas diner serveren wij wijn of frisdranken.

Zolang het weer het toelaat serveren wij deze natuurlijk in onze tuin en anders in de lounge hoek bij het zwembad. Omdat veel zelf en vers bereid wordt is reservering noodzakelijk.

Diner arrangement (BBQ)
Tijdens de zomermaanden en zolang het weer het toelaat is het mogelijk om gebruik te maken van een BBQ arrangement. Wij serveren dan diverse soorten vlees en vis welke u zelf en in uw eigen tempo kunt BBQen. Daarnaast serveren wij onder andere diverse zelfgemaakte salades maar ook brood en fruit. Bij een BBQ serveren wij wijn of frisdranken. (reservering is noodzakelijk)

Tussendoortje
Tijdens uw verblijf is het mogelijk om gebruik te maken van een “tussendoortje”.

Deze bestaan onder andere uit een:
Kaasplankje voorzien van diverse soorten kazen met brood en diverse smeersels.
Hartig plankje voorzien van diverse warme hartige hapjes als bitterbal en kaassoufflé.
 
Tijdens een tussendoortje serveren wij wijn of frisdranken. Zolang het weer het toelaat serveren wij deze natuurlijk in onze tuin en anders in de lounge hoek bij het zwembad.

Wilt u meer weten over onze lunch en diner arrangementen, laat het ons weten.